برای گرفتن شناسنامه جدید مدارک همسرم هم لازم است چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۹۱۶ #75904025

با سلام ،شناسنامه قدیمی من ۱۰سال پیش با مدارک دیگرم گم شد ،المثنی گرفتم ،متاسفانه این بار کیفم را زدند و اقدام کردم برای شناسنامه سوم و گرفتم ،در همین حین همسرم مرا ترک کرد و بدون طلاق رفت من همسری دیگر گرفتم و اسم همسر دومم نیز وارد شناسنامه شد ،بچه ام که متولد شد وارد همان شناسنامه شد همسر اولم بعد از گذشت دو سال برگشت به منزل و با هر ترفندی بود شناسنامه را با خود برد ،الان اقدام کردم برای شناسنامه جدید ولی چون همسر اولم هنوز اسمش داخل شناسنامه من هست کلیه مدارک اون از قبیل شناسنامه ،عقد نامه ....لازم هست و من دسترسی به آنها ندارم چه اقدامی باید انجام دهم ،متشکرم

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نیازی به حضور پدر نمی باشد.

با سلام :
برای گرفتن شناسنامه جدید نیازی به حضور ایشان نیست .

برای شتاسنامه جدید که اقدام کردید نیازی به همسراول شما نیست . چوم بحث شناسنامه شماست نه ایشان

با سلام گرفتن شناسنامه برای بار چهارم موضوعیت ندارد؛ همسر اول شما الزامی به همکاری با شما مبنی بر کمک به اخذ شناسنامه جدید ندارد. با توجه به اینکه شناسنامه شما مفقود نشده و خود عنوان میکنید که همسرتان آنرا برده بایستی علیه ایشان در مراجع قضایی برای استرداد طرح دعوی بکنید.