ثبت شروط ضمن عقد برای مرد هم ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۰ #75901633

سلام.مرد میتونه در ازای امتیازاتی به زوجه مثل وکالت بلاعزل طلاق و تصنیف اموال و...،چنین شروطی رو بذاره و ثبت محضریش کنه:
۱_مهریه اصلا نباشه و یا فقط یه شاخه گل باشه
۲_نفقه و خرج زندگی به عهده مرد به تنهایی نباشه و زن و مرد به صورت مساوی مخارج زندگی رو تامین کنن.
۳_زن باید کار کنه و حق نداره پولش رو برای خودش برداره و باید پولش رو مثل شوهرش خرج امورات زندگی کنه.
۴_اجرت المثل رو زن اصلا نخواد برای کار منزل و دو نفر کار منزل رو انجام بدن
۵_وظیفه تامین مسکن هم فقط بر عهده مرد نباشه و هر دو نفر به صورت کاملا مساوی،مسکن رو تامین کنن.
۶_به محض جاری شدن عقد، زندگی آغاز بشه و حق حبسی در کار نباشه. تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر نوع شرطی می بایست خلاف مقتضیات عقد نباشد امکان پذیر است !

هرگونه توافق که مخالف قوانین امری نباشد قابل توافق و نگارش است...

باسلام
بله هر شروطی که خلاف مقتضیات عقد نباشد قابل قبول است

سلام
شما نمیتوانید شرایط مقرر در قانون مدنی را تغییر دهید چه بسا شرایطی که مدنظر شماست هم خارج از قانون است و هم خارج از شروط ضمن عقد،برای مثال مطابق با قانون مدنی پرداخت نفقه از زمان جاری شدن صیغه عقد بر عهده زوج می باشد ،با این اوصاف شرایط شما کاملا از نظر قانونی نقض میباشد