ایا داشتن یک فیلم مدرک جرم است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۰۶ #75857952

سلام وقت بخیر اگر یک فیلمی ضبط شده باشد بدون اینکه خود شخص بداند و در آن فیلم شخص طرف مقابل را تهدید میکند و تنها مدرک طرف مقابل همین فیلم باشد ایا می‌توان جرم را اثبات کرد و طرف مقابل را محکوم کرد اگر طرف مقابل انکار کند نتیجه حکم چه می‌شود ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند به تنهایی دلیل محسوب نمیشود ولی قاضی به این راحتی از فیلم چشم پوشی نمیکنه اگه طرف مقابل هم انکار کنه باید دلایل عقلی و موجه داشته باشه صرف انکار قاضی در کنار ادله دیگه جرم رو ثابت میکنه

درود
فیلم یک اماره هست و جهت اثبات ادعا دلایل دیگری نیاز میباشد بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد

بستگی به وضعیت فیلم داره و می تونه از دلایل اثبات جرم باشه انکار طرف مقابل در صورتی که جنبه اثباتی فیلم قوی باشه غیر موثر خواهد بود

با سلام فیلم تنها اماره و نشانه محسوب می شود و بستگی به علم قاضی و نظر ایشان دارد

فیلم اماره محسوب می شود و جهت علم قاضی موثر خواهد بود

با سلام،بستگی به وضوح فیلم دارد در هر صورت به عنوان اماره تلقی میشود غالبا همراه با سایر دلایل بررسی میگردد اما اگر فیلم به وضوح جرم انتسابی را ثابت نکند با شهادت شهود و یگر ادله اثباتی مثل پیامک و...جای دفاع دارد.

ارزش استنادی به فیلم در حد اماره است که میتواند در کنار سایر ادله و حتی در پاره ای مواقع بتنهایی موجب علم قاضی شود