راه ندادن من به منزل مشترکمان توسط همسر چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۱۱ #75852324

من مهمونی بودم شب رفتم خونه دیدم پدر مادر همسرم اونجان همراه با همسرم با توهین گفتن که اینجا برو (خانه را من با پدرش شریکی خریدیم ولی بدلیل وام جانبازی زدم به اسمه پدرش ولی ازش دست خط دارم هم امضا زده هم اثر انگشت که بهش من فلان قدر پول دادم بابت خریده خونه فلان ادرس) هیچی منم زنگ زدم ۱۱۰ اومد و نوشت که مرا راه نداده با توهین بنظره شما چی میشه؟؟؟ الانم شکایت کردم منتظرم که پیام بیاد از ثنا. ممنون از همکاریتون

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر بعید است شکایت شما به نتیجه برسد چرا که ظاهر سند مورد ادعای شما (آنطور که بیان کرده اید) در حکم رسید پرداخت وجه به پدر همسرتان بوده و در خصوص اثبات شراکت شما مصداق پیدا نمیکند . علی ایحال ابتدا باید شراکت خود را در دادگاه اثبات نمائید و سپس نسبت به عدم اذن ورود به منزل مذکور شکایت نمائید .

سلام
شما می توانید شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید.