درخواست اتمام کار رو کرده میخواستم شکایت کنم چه مقدار باید به من پول بده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۰ #75844159

از تاریخ ۱/۱۲/۱۳۹۹تا ۳/۱۰/۱۴۰۱ در ویلا بعنوان نگهبان تمام وقت با حقوق ۲ میلیون تومان مشغول بکار شدم .در ویلا سه حوضچه پرورش ماهی داشت که وظیفه تغذیه و نظافت حوضچه و بقیه کارها بعده من بود .بعد از حدود ۱۰ ماه حقوق رو از ۲ میلیون به ۳ میلیون تومان افزایش داد .در ضمن در تمام طول این ۲۲ ماه هیچگونه بیمه ای برای من پرداخت نکرد .الان که بعنوان وضعیت بد مالی درخواست اتمام کار رو کرده میخواستم شکایت کنم .چه مقدار باید بمن پول بده .مجرد هستم و هیچ عیدی و یا وجه دیگه ای بمن نداده

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به اداره کار مراجعه و اقدام نمایید.

با مراجعه به اداره کار و ارائه مستندات خود می توانید ، احقاق حقوق از دست رفته را بنمایید .

سلام از طریق اداره کار باید حق و حقوق خود را مطالبه نمایید.

سلام
از طریق اداره کار و ثبت شکایت در یامانه وزارت کار شکایت خود را ثبت نمایید

از طریق اداره کار جهت احقاق حق و حقوق خویش اقدام بفرمائید

حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است.

با درود. از طریق اداره کار محل دادخواست مطالبه حق و حقوق معوقه کارگری طبق تعرفه وزرات کار و عیدی و پاداش و سنوات خدمت و حق شب کاری و اضافه کاری مطرح نمایید