مدت زمان صدور رای در دادگاه تجدید نظر چقدر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵,۶۹۰ #75807

با سلام و خسته نباشید
در دادگاهی در مورد توافق نامه شکایتی کردم ،،رای دادگاه درشعبه اول به نفع من صادرشده است،ولی دوباره این اقا در شعبه دیگری شکایت کردن که در این شعبه توافق نامه را رییس دادگاه تایید کرد ورای به ایشان داد،. . بنده دوباره در دادگاه تجدید نظر اعتراض کردم ،.… حالا سوال بنده ازشما این است:
الان حدود 5ماه میگذرد هنوز خبری نشده،مدت زمان قانونی رسیدگی چه مدت است?
امکان دارد رای معلق یا مختومه شده باشد?

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
تایم مشخصی نداره

کسی نمی تواند اعلام کند تجدیدنظر کی صادر خواهد شد
درمورد روند پرونده از دفتر تجدیدنظر سئوال کنید

سلام بستگی به حجم پرونده در شعبات دارد ولی اگر پرونده اماده صدور رای باشد یک هفته لذا نیاز به پیگیری از طریق شعبه دارد و اگر مختومه شده باید به شما اطلاع داده بشه

با سلام .بستگی به حجم پرونده های شعبه دارد و با نوبت و اولویت رسیدگی صورت می گیرد و بلافاصله بعد از صدور حکم یه هر ابلاغیه ای در حساب کاربری شما قرار خواهد گرفت.

مبتوانبد این موضوع را از طریق دفتر دادگاه پیگیری کنید.در صورت مختومه شدن پرونده به شما اطلاع رسانی میشود

با سلام
مدت زمان خاصی ندارد بستگی به شعبه و حجم پرونده آن شعبه دارد

بستگی به شرایط پرونده ها ازلحاظ شلوغی شعبه دارد درمواردی تایکسال یابیشترهم زمان میبرد شما به شعبه تجدیدنظر مراجعه کنید و همانجا پیگیرباشید