خودشون حکم جلب رو میدن کلانتری؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۹ #75794926

سلام من شاکی هستم
برام احضاریه اومده که برم حکم جلب متهم رو بگیرم و درصورت عدم حضور طبق مقررات تصمیم میگیرن
۱-اگر من نرم چه اتفاقی میوفته؟ ایا در راستای شکایتم مشکلی پیش میاد؟
۲-پرونده من از طریق واحد ارجاع به پرونده دیگه ای اضافه شده، ۹ماه پیش روی اون یکی پرونده به اون یکی شاکی حکم جلب همین متهم رو دادن و رفت و متهم پیدا نشد آیا میتونم به اون استناد کنم و بگم متهم مجهول المکانه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام میتوانید ضمن لایحه اعلام بفرمائید که مجهول المکان می باشد

باسلام و درود شما می توانید با تنظیم لایحه ای مجهول المکان بودن متهم را اعلام نمایید.

شما می توانید ضمن لایحه ای اعلام نمایید که متهم مجهول المکان میباشد

باسلام. در لایحه ذکر نمایید که مجهول المکان می باشد.

ضمن لایحه اعلام بفرمائید که مجهول المکان می باشد

اگر آدرس و نشانی از متهم ندارید ضمن لایحه مراتب را اعلام نمایید تا آگهی گردد.

با سلام ؛
طی لایحه متهم را مجهول المکان اعلام و تقاضای نشر آگهی نمایید.