می توانم بدون خواست ایشان این عقد را فسخ کنم بدون مراجعه به دادگاه؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۱۷ #75789630

من با عقد موقت ۹۹ ساله ای که ثبت نشده همسر مردی شده ام ایا می توانم بدون خواست ایشان این عقد را فسخ کنم بدون مراجعه به دادگاه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بذل مدت در عقد موقت در اختیار زوج است و در نکاح موقت طلاق نداریم اما شما میتوانید با اثبات عسر و حرج ، قاضی شوهر شما را الزام به بذل مدت میکند

با سلام شما برای اینکار بگویید میخواهید ثبت کنید اگر نمیکنید شکایت کنید

با سلام
امکان بذل مدت عقد موقت با زوج می باشد مگر اینکه در این خصوص وکالتی به شما داده باشد .

خیر عقد موقت با فسخ نکاح به اتمام نمی رسد بلکه با بذل شوهر و اتمام مدت عقد خاتمه خواهد یافت

در متعه (عقد موقت)زوج باید مدت باقی مانهد را بذل نماید

اگر درعقدنامه عادی این اختیار از طرف زوج بشما داده شده
بله می توانید
وگرنه نخیر

بر اساس ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، طلاق برای نکاح دائم بوده و در صیغه موقت، طلاق وجود ندارد. در صیغه موقت می توان با فسخ آن، رابطه را پایان داد از طریق فوت یکی از زوجین
بخشش مدت صیغه از طرف شوهر
اتمام مدت صیغه موقت
فسخ نکاح
میتوان عقد موقت فسخ شود زوجه در حالت عادی نمیتواند صیغه را باطل کند اما چنانچه مرد به زن وکالت دهد که از طرف او مدت صیغه را ببخشد ، زن قادر به باطل کردن صیغه موقت خواهد بود.