طبق چه بند و قانونی موجبات رد اثبات مالکیت وی را فراهم نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۳ #75775319

سلام و اهدای احترام.
ملک موروثی داریم که یکی از برادرانمان علی رغم دریافت سهمش سهمیه ما رو نیز فروخته است.( زمین سند ندارد و به صورت قولنامه ای با مهر شورای اسلامی به فروش رسیده است.)ولی ما به خریدار اجازه تصرف ندادیم و دیوارکشی کردیم.خریدار علیه فروشنده درخواست استرداد وجه داد ولی فروشنده با استناد به ۲ شاهد اعلام کرد که زمین موروثی نبوده.از اول برای خودش بوده و رای گرفت.خریدار علیه ما تصرف عدوانی شکایت کرد و بنا به این دلایل شکایتش رد شد:

۱_خود خریدار علیه فروشنده قبلا طرح استرداد وجه داده و عملا عنوان نموده که فروشنده مال غیر به وی فروخته است.

۲_نامه ی استشهادیه محلی و شهادت وراث با مهر شورا از طرف ما بیان داشته که زمین موروثی است و فروشنده از قبل سهم خود را فروخته و سهم ندارد.

۳_شخصی که سهم موروثی فروشنده را از قبل خریده بود شهادت داد که فروشنده از قبل سهم خود را به ایشان فروخته است.

۴_در نامه ی تحریر ترکه تمام اهالی شهادت داده بودند که زمین موروثی می باشد.

۵_علی رقم دریافت سند ملک توسط همسایگان مجاور خریدار موفق به کسب سند نشده است.

۶_فروشنده دارای سوابق کیفری متعدد من جمله تصرف عدوانی املاک بوده است.

۷_زمین تحت تصرف اینجانبان است و نه خریدار.

حال با رد شدن شکایت تصرف عدوانی که با تکیه بر مورد اول رای داده است خریدار باز علیه اینجانبان درخواست اثبات مالکیت داده است.
اینجانبان می بایست چطور از خود دفاع کرده و طبق چه بند و قانونی موجبات رد اثبات مالکیت وی را فراهیم نماییم؟
لازم به ذکر است اینجانبان هر کدام برای سهم خود درخواست پروانه ساخت داده ایم که تفکیک عراضی با نام مالکیت خودمان از سمت بنیاد مسکن و بخشداری انجام گرفته و مراحل بعدی در حال انجام است.
باتشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرسشگر محترم.
اثبات مالکیت به تنهایی رد خواهد شد.

رد ادعای اثبات مالکیت به تنهایی رد می شود

دعوی اثبات مالکیت در صورتی وارد است که سابقه ثبتی در مورد ملک وجودنداشته باشد

دعوای. اثبات مالکیت به تنهایی رد میشود