نحوه محاسبه درآمد بازنشستگی چطوره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۵ #75764965

با سلام' اینجانب بدلیل شرایط شرکت ( تصمیم به انحلال) در خواست بازنشستگی خود را با ۲۵ سال سابقه و ۴۵ سال سن ، حدودا ۳ ماه پیش بصورت ترک کار به شعبه اعلام نموده ام.
ولی تاکنون پاسخ دریافت نکردم و با مراجعات به شعبه جواب می دهند هنوز بازرسی از محل کار انجام نگردیده است . ممنون میشم راهنمایی بفرمائید. معمولا چقدر زمان نیاز میبره و نحوه محاسبه حقوق به چه صورت میباشد. سپاس

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص بازنشستگی زودتر از موعد به نتیجه نخواهید رسید

سلام

امکان بازنشستگی زودتر از موعد وجود ندارد مگر در صورت داشتن شرایط پزشکی و از کار افتادگی

باسلام
امکان بازنشستگی با ۲۵سال سابقه کارو ۴۵سال وجود ندارد وبا درخواست شما موافقت نمیشود .

سلام و درود
شرایط استفاده از بازنشتگی تامین اجتماعی : رسیدن به سن ۶۰ سال یا ۳۰ سال سابقه کار

باسلام
درصورت بیمه کارگری باشد یا باید ۳۰سال سابقه داشته باشین یا اینکه ۶۰سال سن داشته باشین درمورد شما باید ۵سال از بیمه بیکاری استفاده نموده سپس بازنشسته شوید