به رای تجدید نظر خواهی اعتراض کرده و به عنوان شخص ثالث شد و قاضی قرار اناطه صادر کرد؛ چه اتفاقی میافتد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۹۷ #75764786

با سلام
چند سال پیش رای دادگاه بدوی مبنی برحجر پدرم اعلام شده تاریخ آن صحیح نبوده از این رو تجدید خواهی کردم و تاریخ آن اصلاح و به عقب برگشت و رای صادر گردید و قطعی شد .
از آنجاییکه معامله ای انجام شده بود و در تاریخ حجر قرار گرفته و برای ابطال آن اقدام کردم شخص معامله گر با پدرم برای دفاع از رای حجر چه اقدامی کنم.
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حکم حجرمعتبر و مستند می باشد.

باسلام
وقت شمابخیر،تازمانی که حکم حجر اصداری نقض نشود کمافی السابق حکم اصداری اعتبار دارد ومعاملات انجام شده باطل می باشند.

درود
حکم محجور یا حجر به اعتبار خود باقی می باشد

با سلام
حکم حجر همچنان معتبر است .

درود
معترض ثالث با توجه به وجود حکم حجر باید عدم حجر در زمان معامله را ثابت نماید تا بتواند آن را رفع کند.

حکم حجر در حال حاظر معتبر هست

حکم حجر همچنان معتبر و قابل استناد است.