اثبات ازدواج موقت با فایل صوتی ضبط شده ممکن می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۰۰ #75763656

اثبات متعه ( عقد موقت ) با فایل صوتی ضبط شده که صریحا به آن اشاره دارد ممکن است؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل شما در حد اماره قضایی است و به تنهایی اثبات کننده نیست از دلایل دیگر نیز استفاده نمایید

درپد بر شما
صرف ارائه صدای ضبط شده چیزی را ثابت نمینماید و اماره محسوب شده ،ممکن است در حصول علم قاضی تاثیر داشته باشد .

خیر صرف صدای ضبط شده دلیل و مدرکی برای اثبات زوجیت نخواهد بود و نمیتوان ب تنهایی ب آن استناد کرد

خیر...
برای اثبات عقد به شهادت شهود نیازمندهستید

سلام و درود
به عنوان اماره قابل ارائه است لکن دلیل مستقل نخواهد بود
موفق و موید باشید

با سلام
فایل صوتی صرفا اماره محسوب می گردد که می تواند موجبات علم قاضی را ایجاد نماید .

با سلام از ادله بهتر استفاده کنید