فرزند خوندگی بدون کارت پایان خدمت چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #75753253

سلام. همسرم از طریق دانشجویی اومدن امریکا اما الان سیتی زن هستن. ۴ سال از غیبت سربازیشون میگذره و گویا تا ۴ ساله دیگه نمی تونن برای خرید سربازی اقدام کنن. یکی از مدارک لازم برای گرفتن فرزند خونده از بهزیستی هم همین کارت پایان خدمت یا معافیت هست. آیا میشه راهی برای این مشکل پیدا کرد؟ خواهش میکنم بهم کمک کنید نمی تونیم تا ۴ ساله دیگه صبر کنیم؟

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
باتوجه به غیبت همسر شما و عدم مراجعه برای خدمت سربازی امکان صدور معافیت یا خرید خدمت فعلا منتفی است و باید منتظر مقررات آینده درخصوص مشمولان غایب بمانید.

سلام فرزندخواندگی یکی از شرایط می باشد سایر شرایط هم باید رعایت شود