پدر مشکل روانی داره، حضانت به عهده مادر میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۷۶ #75744320

حضانت دختر بچه ۸ ماهه در صورتی که مادر افسردگی بعد زایمان گرفته و هنوز درمان نشده و پدرش چندین پرونده دادگاهی داره به علت دعوا و درگیری و مشاوره گفته که پدر مشکل روانی داره، به عهده مادر میشه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضانت تا هفت سالگی بامادر می باشد.

سلام حضانت تا ۷ سالگی با مادر است

حضانت تا پایان ۷ سالگی با مادر است و بدین منظور اقدام خاصی مورد نیاز نیست.

با سلام
در اصل حضانت تا ۷ سالگی با مادر می‌باشد.
در مورد ذکر شده با احتمال بسیار بالا حضانت فرزند با مادر باقی خواهد ماند و در صورت ارائه دادخواست سلب حضانت از سوی زوج، قطعا به دلیل سوء سابقه و عدم تعادل روانی زوج رد خواهد شد.

سلام افسردگی موجب سلب حضانت نیست مگر در موارد خیلی حاد

سلام
طبق قانون خانواده حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و نیازی به اثبات چیز دیگری ندارد.

باسلام
وقت شمابخیر،حضانت فرزند تا۷سالگی برعهده مادر می باشد صرف طرح این ادعا که مادر افسردگی دارد مسقط حق حضانت مادر نمی باشد،درصورتی که پدرطفل مدعی باشد که مادر به دلیل داشتن افسردگی شدید صلاحیت حضانت فرزند را ندارد می بایست دادخواست سلب حضانت دهد ودرخواست دهد تاموضوع توسط پزشکی قانونی مورد بررسی قرار بگیرد که آیامیزان افسردگی مادر درحدی است که مسقط حق حضانت مادر شود یاخیر.