امکانش هست که قاضی همچنان حضانت رو به مادر بده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۲ #75741258

سلام من حضانت پسرم که الان ۴.۵ سالشه رو از دادگاه گرفتم تا ۷ سال و الان دو ساله که از همسرم حدا هستیم و یکبار هم به ملاقات پسرش نیومده و تا الان هیچ نفقه ای نداده میخواستم بدونم اگر تو سن ۷ سالگی پسرم تو دادگاه بگه که نمیخواد بره و مشاور اینا بفرستن که معلوم شه وابستگی شدیدی به من داره و از لحاظ روحی اسیب میبینه امکانش هس که قاضی همچنان حضانت رو به مادر بده؟یا بچه رو مجبور میکنن که حتما با زور بره پیش پدرش؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
برای نفقه فرزند اقدام نمایید . در زمان شروع حضانت پدر با استناد به پرونده های قبلی و عدم مسئولیت پذیری پدر در پرداخت نفقه و ملاقات برای سلب حضانت ایشان دفاع نمایید .

تا ۷ سالگی حضانت با مادر است پس ازآن دادگاه با توجه به مصلحت طفل تصمیم گیری می نماید

باسلام
با رعایت مصلحت طفل تصمیم گرفته می شود

سلام
برای نفقه فرزند و عدم ملاقات ایشان اقدام کنید تا دلایلی برای کفایت و صلاحیت داشته باشید

با سلام
بستگی به تصمیم دادگاه دارد

باسلام و درود به تصمیم و نظر دادگاه بستگی دارد، دادگاه معمولا مصلحت طفل را در نظر می گیرد.

با سلام
دادگاه مصلحت طفل را در نظر میگیرد و بستگی به نظر دادگاه دارد