تقسیم سهم الارث بین فرزندان چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #75736368

سهم ارث دو پسر و سه دختر که همگی متاهل هستند را اگه ارث را ۱۸ واحد در نظر بگیریم برای هر کدام چند واحد تعلق میگیرد لازم بذکر است که پدر مادرشان در قید حیاط هستند
باتشکز

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این مشکل پیچیده ای نیست
سهم هر پسر دو برابر هر دختر است

با سلام

پدر ۱/۴

مادر ۱/۸

مابقی ماترک بصورت زیر :

پسر دو سهم و دختر یک سهم

سلام.
سوال شما ابهامات زیادی دارد. بر فرض اینکه مادر شما (همسر متوفی) قبل از پدرتان فوت نموده باشند و در این میان وصیت نافذه ای از جانب متوفی بر ثلث اموال وجود نداشته باشد و همچنین دینی بر ذمه ی متوفی وجود نداشته باشد؛ پدر متوفی یک ششم و مادر متوفی نیز یک ششم (یعنی هر کدام ۳ واحد از ۱۸ واحد ماترک) ارث می برند و ۱۲ واحد باقیمانده بین اولاد به قسمی که اولاد ذکور دو برابر اولاد اناث ارث ببرند؛ بین ایشان تقسیم می شود. (هر کدام از پسرها ۳.۴۲ واحد و هر کدام از دخترها ۱.۷۱ واحد از ۱۲ واحد باقیمانده سهم می گیرند) در ضمن تاهل یا تجرد اولاد متوفی هیچ تاثیری در میزان سهم الارث شان ندارد.