در چه صورت هبه نامه قانونی محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷,۴۲۵ #75736

با سلام و خسته نباشید
من هبه نامه به اسم خودم دارم که بابام ملکی رو به من هبه کرده ، این هبه نامه تو بنگاه تنظیم شده و عادی هست با امضای شاهد معتبر صورت جلسه شد اما من و بابام این هبه نامه رو بردم پیش رئیش شورای شهر و اونم مهر شورا رو زد
ایا این کار من تخلف حساب میشه ؟ و ممکنه بعدا بقیه برادرام بگن چرا این امضا توی بنگاه زده نشده و بردیش بیرون بنگاه ؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر قابل اعتراض نیست.

با سلام و احترام
هبه به صورت نافذ انجام شده و مشکلی ندارد و قابل اعتراض نیست

سلام
چون پدر شما ازملک خودش به شما هبه کرده فرقی نمی کند که قولنامه عادی باشد یارسمی انتقال قانونی صورت گرفته است وجای هیچ نگرانی نیست

مطابق ماده ۴۷ و ۴۸ قانون ثبت‌اسناد و املاک ثبت هبه نامه الزامی است و درصورتی‌که به ثبت نرسیده باشد در هیچ‌یک از ادارات و محاکم پذیرفته نیست اما در مورد هبه‌نامه‌های غیر رسمی یا عادی ادعای انکار و تردید مسموع خواهد بود و با طرح هر یک از دو ادعای انکار یا تردید دادگاه موظف می‌شود تا بدون تعلل سند را بررسی کند و بعد از دقت فراوان در مورد اعتبار آن حکم کند.

سلام

با این اوصاف مشکلی وجود ندارد. و قابل رجوع نیست

سلام هبه قانونی است .هبه پدر به فرزند قابل رجوع نیست

سلام بله هبه به صورت صحیح تنظیم شده . و قابل پس گرفتن هم نیست
یعنی هبه پدر به فرزند از استثنائات هست و قابل فسخ نیست