قرار نهایی به چه معنی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵,۷۷۷ #75734

سلام

بخشید در رابطه با سوال قبلی، پیامکی برای بنده اومده :

در مورد پرونده شماره
با ردیف فرعی
در شعبه .... بازپرسی
قرار نهایی صادر شد

این پیام به چه معناس؟
قرار مجرمیت یا منع تعقیب؟ چون مدارکی که ضمیمه کرده بودم با مشورت وکیل و حتی کلانتری بود و همه با قاطعیت میگفتن حق با شماست
اما بازپرس رو مستثنیات تاکید کرد
در صورتی که اموال شوهرم تحت هیچ شرایطی مستثنیات محسوب نمیشد ( سهم الارث یک دانگ خانه با ارزشی حدود 270 میلیون تومن با ماشین سواری که وسیله کار نبود)
اما بازپرس اصلا به حرف بنده گوش ندادن و حتی برای فهمیدن شرایط مستثنیات در حین بازپرسی جایی زنگ زدن و پرسیدن !!!!!! و منو ملزم کردن بنویس که فقط دارای این امواله و اصلا به حرف بنده گوش نمیدادن و میگفتن باید بررسی شه!

آیا با توجه به این پیامک قرار منع تعقیب و مختومه شدن پرونده صادر شده؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا به معنی قرار منع تعقیب می باشد

آخرین تصیم مراجع قضایی در ان مرحله از رسیدگی که به صورت قرار صادر میگردد.

عنایت داشته باشید که در مفاد قرار نهایی به محکومیت یا منع تعقیب اشاره خواهد شد و به معنی است که پس از قرار پرونده مختومه خواهد شد

موید باشید