بعد از کامل شدن ۱۸ سالگی؛ از طریق دادگاه میتونم مستقل شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #75712089

من یه دختر ۱۷ سالم و تقریبا سه ماه دیگه ۱۸ ساله میشم پدر و مادرم ۱۲ ساله که جدا شدن و من تا ۱۳سالگی خونه پدرم زندگی میکردم مادرم خانه دار و از لحاظ روانی مشکل داره حضانتمم با مادرمه
پدرمم خارج از کشوره و از لحاظ اخلاقی به هیچ عنوان با من سازگاری نداره در حال حاضر خونه مادر بزرگم زندگی میکنم مادرمم همونطور که گفتم چون مشکل داره نمیتونه خرج منو بده پدرمم از لحاظ قانونی باید خرجمو بده که نمیده و دیگ دستمم بهش نمیرسه که بخام مجدد درخواست نفقه کنم
یکی از دوستان صمیمیم قصد دارن به شهر دیگری اسباب کشی کنن و مادر دوستم در این خصوص که من خونشون زندگی کنم مشکلی ندارن و همه جوره حمایتم میکنن مادربزرگم خیلی متعصب هستن که حتی حاضرن بی پولی بکشم ولی از ترس عابرو سرکار نرم چه برسه برای کار برم شهر دیگه پدرمم همینطور
میخاستم بدونم بعد از کامل شدن ۱۸ سالگیم دادگاه میتونه یکاری کنه که از شر محدودیت ها و زورگوییای خونواده متعصبم راحت بشم یا نه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مستقل باشید و نیاز به تصمیم دادگاه نیست

با رسیدن شما به سن قانونی موضوع حضانت منتفی بوده و خود قادر به اتخاذ تصمیم پیرامون نحوه و محل زندگی تان خواهید بود . لذا اصلا نیازی به دادگاه نداشته و میتوانید برای آینده خود تصمیم گیری نمائید .

با سلام
هر چند شما با رسیدن به سن ۱۸ سال قانونا میتوانید تصمیم برای زندگی مجزا نمایید اما این را فراموش نکنید اولا عرف و رسوم و جامعه ما طوری است که فرزند تا روز ازدواج در کنار خانواده باشد و دوما در صورت مجزا زندگی کردن به فکر خطرات نا امنی و سایر موارد باشید مه خدای ناکرده فردا از زندگی مستقل پشیمان نشوید که دیگر دیر خواهد بود