آیا شکایت از دکتر جراح بینی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶,۳۳۷ #75710

با سلام و تبریک سال نو
آقای وکیل ببخشید اگر بنده به دکتری بابت عمل بینی تعهد ثبتی دفتری بدم بعداً اگر بینی منو خراب کرد میتونم ازش شکایت کنم ؟
مرسی

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر منظورتان از تعهد ثبتی برائت نامه رسمی است فقط در صورت اثبات تقصیر و عدم رعایت اصول پزشکی میتوانید از ایشان شکایت کنید.

درود
درصورتی که پزشک قبل از اعمال جراحی از بیمار برائت گرفته باشد ولی درموازین و قوانین پزشکی قصور نماید و این حیث خسارتی به بیمار وارد شود ضامن است

با درود در صورت احراز تقصیر پزشک مسؤل است.

البته خانمهای وکیل نیز مقدور به پاسخ می باشند ،در خصوص سوال شما بله امکان شکایت و طرح دعوا علیه پزشکی که قصور داشته ،می باشد

با سلام در صورت اثبات قصور میتونید پزشک رو تحت پیگرد قرار بدین

با سلام فقط در صورت قصور پزشکی قابل سیدگی است تعهد اثری ندارد

عنایت داشته باشید که دادن تعهد ارتباطی به قصور پزشک ندارد و می توانید در صورتی که پزشک تقصیر داشته باشد از وی شکایت کنید

موید باشید