شکایت از وام گیرنده و اخذ حکم جلب وی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۶ #75706773

اینجانب ضامن فردی برای دریافت وام بانکی شدم که ایشان اقساط را پرداخت نکرده و بنده کل مبلغ وام همراه با سود و جریمه را با بانک تسویه کردم، حال قصد شکایت از این فرد را دارم. { این شخص به دلیل چک بلامحل و مهریه تحت تعقیب و فراری می باشد ولی بنده از محل زندگی ایشان مطلع هستم }
با این تفاسیر آیا میتوان حکم جلب ایشان را گرفت یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به تقدیم دادخواست مطالبه کنید پس از صدور حکم قطعی می توانید در اجرا حکم جلب بگیرید

ابتدا باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخص مورد نظر تقدیم دادگاه نمایید چنانچه در مدت زمان اجراییه محکوم علیه (خوانده دعوا) مبلغ را پرداخت نکرد و یا مال و اموالی برای توقیف نیز نداشته باشد و یا تکلیف پرداخت را نیز مشخص نکند (دادخواست اعسار) می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید

به نام خدا
بله ابتدا باید به اطلاع شما برسانم دعوی شما دعوای حقوقی است نه کیفری و شما با دراختیار داشتن گواهی های لازم در پرداخت اقساط و بدهی ایشان به بانک میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست مطالبه وجه به دادگستری بدهید و با قطعی شدن رای و رسیدن به مراحل اجرا نسبت به اخذ حکم جلب اقدام نمائید .
بدون چنین تشریفاتی شما نمیتوانید به استناد پرداخت بدهی ایشان به بانک و سوابق شخص مطالبه حکم جلب را از دادگستری بنمائید .

سلام
باید دادخواست حقوقی مبنی بر مدیونیت ایشان ارائه نمایید تا رسیدگی گردد و حکم به نفع شما صادر شود بعدا اگر نپرداخت نوبت به جلب می رسد.

ابتدا باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخص مورد نظر تقدیم دادگاه نمایید چنانچه در مدت زمان اجراییه محکوم علیه (خوانده دعوا) مبلغ را پرداخت نکرد و یا مال و اموالی برای توقیف نیز نداشته باشد و یا تکلیف پرداخت را نیز مشخص نکند (دادخواست اعسار) می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید.

سلام اگر بانک علیه شما اجرائیه صادر کرده یا از حقوق شما کسر شده فقط به همان میزان که به طور غیر ارادی پرداخت کرده اید می توانید مطالبه کنید و مازاد بر ان چه به صورت ارادی پرداخت کرده اید قابل مطالبه نیست .