آیا با وجود این اظهارنامه من محکوم میشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸ #75691851

سلام

و وقت بخیر

همسر من حدود ۸ ماه پیش درگیری رو خودش بوجود آورد و بدون اینکه من دستم بهش بخوره در اثر کشیدن یک شیئ سنگین تاندوم دستش به مشکل خورد. الان بعد از ۸ ماه رفته ازم شکایت کرده، اینم بگم که من توی اظهارنامه متاسفانه به این مساله اشاره کردم که ایشون دعوا رو بوجود آورد و توی کشمکش دستش اینجوری شد.

حالا آیا با وجود این اظهارنامه من محکوم میشم؟

من باید اثبات کنم چیزی رو یا ایشون؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر چندکه شما در اهارنامه اقرار به ایراد جرح نسبت به همسرتان نکرده اید اما اظهارتان در آن می تواند به نوعی علم آور باشد . ضمن این که ارسال اظهارنامه اگر برای بازگرداندن همسرتان به خانه بوده بیان این مطالب به این می تواند بوده که ایشان خودش ترک منزل کرده و شما او را بیرون نکرده اید .

حالا آیا با وجود این اظهارنامه من محکوم میشم؟

من باید اثبات کنم چیزی رو یا ایشون؟
اولا شما در این اظهارنامه اقرار به امری نکرده اید که نگران اثبات اش باشید و یا ادعایی نکرده اید که نیاز به اثباتش باشد
در واقع چون خانم شما همان موقع برای رسیدگی و گرفتن گواهی پزشکی قانونی اقدام نکردند، دلیلی ندارند که شما این عمل را مرتکب شده اید د رواقع ایشان باید انتساب این صدمه را به شما اثبات کنند