آیا که دخترم ۱۱ ساله است میتوانم حضانت او را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۸ #75686232

با سلام بنده -------------- ساله اهل کرمانشاه. در سال ۱۳۸۸ با خانمی اهل کاشان ازدواج کردم که قبل از من یک بار دیگر ازدواج کرده بود نهایتا در سال ۱۳۹۳ از هم جدا شدیم که حاصل آن یک دختر ۱۱ ساله است بعد از آن یک بار دیگر ازدواج کرد و برای بار سوم طلاق گرفت و الان نیز ۸ ماه ازدواج ۴ را انجام داده که باردار نیز هست بنده حضانت دخترم را به مادرش دادم ولی الان ازدواج کرده و دخترم تنها پیش مادربزرگش زندگی می کند. البته دخترم نه دایی دارد نه پدربزرگ. یعنی خانم قبلی من نه بردار داشته و پدرش نیز فوت کرده آیا الان که دخترم ۱۱ ساله است میتوانم حضانت او را پس بگیرم. ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
سن دخترتون از ۹ سال گذشته و خودش می تواند زندگی با هر کدام از والدین که تمایل دارد انتخاب کند

با سلام
بعد از رسیدن دختر ، به سن ۹ سال و پسر ، به سن ۱۵ سال ، دیگر از حضانت خارج و فرزندان شخصا میتوانند تعیین کنند که در حضانت چه کسی باشند

درود
با توجه به انکه فرزندتان سن بلوغ را رد کرده اند خودشان اختیار تصمیم گیری را دارند

با سلام
دختر شما از سن حضانت خارج شده است و لذا این دختر شماست که میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند .البته مصلحت والدین نیز بایستی در این تصمیم گیری او رعایت شود.

با سلام،هم اکنون از سن حضانت خارج است می تواند با تمایل خود و البته رعایت مصلحت با هر کدام از والدین زندگی کند.

درود
دختر بعد از ۹ سالگی از مدار حضانت والدین خارج است و خودش میتواند تصمیم بگیرد نزد کدامیک از والدین بماند .

با سلام و عرض ادب حضانت در اینجا منتفی می باشد