آیا میتوان برای برقرای مستمری فرد مذکور به دیوان عدالت اداری شکایت نمود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۹ #75683490

باسلام و احترام.
فردی ۵۰ساله ، طبق نظر کمیسیون پزشکی، از سن ۲۵سالگی از کارافتاده کلی محسوب شده است و دارای معافیت پزشکی است. پدرش سال ۸۹فوت مینماید. در فیش حقوقی ، پدرش حق اولاد برای فرزندش نمیگرفته است . فرد مذکور اقدام به برقرای حقوق پدرش برای خود مینماید اما صندوق بازنشستگی، به علت عدم دریافت حق اولاد توسط پدرش و نیز سن ازکارافتادگی فرزند،از۲۵به بعد، ایشان را فاقد صلاحیت برای دریافت مستمری میداند. ناگفته نماند فرزند مذکور دارای دفترچه روستایی سلامت است و دارای فرزند و همسرست.
حال سوال اینجاست
الف) آیا جوابیه صندوق مبنی بر عدم صلاحیت دریافت مستمری پدر متوفی توسط فرزند از کارافتاده اش به علت عدم دریافت حق اولاد توسط پدرش و از کارافتادگی کلی از سن ۲۵به بعد مستدل است؟؟؟؟

ج)آیا در دادخواست برقراری مستمری، میتوان درخواست پرداخت مستمری معوقه کرد؟؟؟

د)درصورت شکایت، چه مدارکی و با چه مهر و امضایی از کدام ارگان و نهاد لازم است؟؟؟

باتشکر از پاسخگویی تان.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله که می شود شکایت کرد

با درود دادخواست خود را خطاب به دیوان عدالت اداری به ثبت برسانید

می بایست به دیوان عدالت اداری شکایت نماید

با سلام برای گرفتن مستمری، می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.امکان پیگیری سوءپیشینه شما از طرف ارگان یاد شده وجود دارد.

با احترام میتوانید برقراری مستمری را به طرفیت دیوان مطرح نمایید

میتونید به دیوان عدالت ادارای شکایت کنید

می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید