به دنبال طرح شکایت از مهندس ناظر ساختمان هستم؛ آیا راه به جایی خواهم برد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۳ #75683283

سلام و خسته نباشید، سال ۹۶ ، در یک آپارتمان چهار طبقه همکف پارکینگ واحدی خریدیم از روز اول بنگاه دار و فروشنده که سازنده ساختمان هم بودن گفتن بهیچ عنوان جلو درب منزل شما ماشینی پارک نمیشه، اما بعد از فروش چند واحد دیگه مشخص شد دروغ گفتن، و کلاه بزرگی سرمون گذاشتن! اگر طبق سند و خط کشی پارکینگ سند بخوان ماشین بزارن! نه تنها جلو در منزل ما کامل گرفته میشه بلکه ماشینها موقع ورود و خروج بهم گیر میکنن! و همه باید از روی ماشینها پا بلند کنند و به لابی برسن!!!! من به دنبال طرح شکایت از مهندس ناظر ساختمان هستم! آیا راه به جایی خواهم برد؟؟ چطور میتونم حق خودمو از فروشنده بگیرم!؟!! ضمنا ایشون بعد از فروش واحدها تا تحویلشون به راحتی خیلی چیزهارو جابجا میکنن مثلا یک تانک آب سیستم آتشنشانی موقع خرید واحدهای قبل ما روی ساختمان بوده اما موقع تحویل چیزی نبوده و بردن!!! و از واحد ما تا موقع تحویل داربست زده بودن و ما بعد متوجه شدیم کولر مارو از طبقه ی سه به پشت بام جابجا کردن!! تا طبقه ی سه که مال خودشونه حیاط بزرگتری داشته باشه!
برای این مسائل و گرفتن حق میشه شکایت کرد؟!

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
مهندس ناظر در این باره مسئولیتی ندارد .ایشان مسئولیتش در باره کیفیت ساخت هست نه مشخص نمودن جای پارکینگو تقسیم بندی و غیره،
پارکینگ طبق تقسیم نامه رسمی بوده احتمالا ودر آن زمان تقسیم شده و الان در مندرجات استاد رسمی هست و معتبر می باشد
اما در مورد جابجایی هایی که مالک بعد از پایان کار انجام داده اگر جزو اموال ساختمان بوده و در مدارک شما اثبات شود که اینها بوده می توان علیه کسی که بی اذن جابجا نموده اقدام نمود

ابتدا باسد صورتمجلس تفکیکی رویت شود و با فرض اینکه مطابق صورت مجلس و چیدمان پارکینکها اگر شخصی در ورودی ساختمان و یا مقابل درب منزل شما ماشینش را پارک میکند نصبت به رفع مزاحمت اقدام نمایید/.