فروشنده در محضر حاضر نشد، تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۵ #75674736

من یک واحد مسکن مهر خریداری کرده ام و مقداری از مبلغ را برای محصر نگه داشته ام که فروشنده وکالت به نامم بزند ولی فروشنده در محضر حاصر نشده و امتناع میکند چکار باید بکنم با توجه به این که مسکن مهرها سند شان آماده نیست

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می بایست مبادرت به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی در مراجع قضایی نمائید.
موفق باشید

سلام
می توانید دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان مطرح نمایید در ارتباط با عدم حضور نیز می‌توانید گواهی از دفترخانه اخذ نمایید.

اگر در قرارداد خرید تعهدی به انتقال رسمی سند را پیش بینی نکرده باشید امکان الزام به تنظیم سند قطعی وجود ندارد. و بایستی از سایر تضامین و تعهدات قراردادی و استفاده نمایید.

سلام وقت بخیر
می توانید از محضر گواهی عدم حضوردریافت نمایید برای مزالبه خسارت و همچنین دادخواست الزام به تنظیم سند و یا الزام به انجام ایفای تهعد ثبت نمایید.