برای ثابت کردن حساب بانکی که یکدفعه خالی کرده و دستگاه پوز به نام پدرش گرفته چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #75668987

سلام بنده ۶ تیر شکایت مهریه کردم بعد ایشون استعلام گرفتم جدیدا متوجه شدم ملک و حساب بانکی خالی کرده
خودش به من و پدرم پیامک داده ملک به نام شخص دیگه زده چیزی دستتون نمیاد
الان بر اساس اون پیامک میتونم ثابت کنم فرار از دین ؟ تا چند وقت اداره ثبت درمیاره منزلشو؟ ایشون بهمن ۹۷ منزل به نامش شده
برای ثابت کردن حساب بانکی که یکدفه خالی کرده و دستگاه پوز به نام پدرش گرفته راهی برای اثباتش هست؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

مواد قانونی مربوط به دین و فرار از دین را برای شما ارسال می کنم تا در جریان جزییات قرار بگیرید:

ماده ۲۱۸ قانون مدنی در مورد فرار از دین:
«هر گاه معلوم شود که معامله با قصد فرار از دین به‌طور صوری انجام شده آن معامله باطل است.»
«همچنین هر گاه طلبکار به دادگاه دادخواست داده دلائل اقامه نماید که مدیون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود را دارد، دادگاه می تواند قرار توقیف اموال وی را به میزان بدهی او صادر نماید که در این صورت بدون اجازه دادگاه حق فروش اموال را نخواهد داشت.»

از طرفی طبق ‌ماده ۴ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی در مورد مجازات فرار از دین:
«هرکس با قصد فرار از ادای دین و تعهدات مالی موضوع اسناد لازم‌الاجراء و کلیه محکومیتهای مالی ، مال خود را به دیگری انتقال دهد به‌نحوی که باقی مانده اموالش برای پرداخت بدهی او کافی نباشد عمل او جرم تلقی و مرتکب به چهار ماه تا دو سال حبس تعزیری محکوم خواهد شد
و‌در صورتی که انتقال گیرنده نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد شریک جرم محسوب می‌گردد و در این صورت اگر مال در ملکیت انتقال گیرنده باشد‌ عین آن و در غیر این صورت قیمت یا مثل آن از اموال انتقال گیرنده بابت تادیه دین استیفاء خواهد شد.»

توصیه می شود برای کسب راهنمایی بیشتر با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری بیشتری داشته باشید.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

چنانچه انتقال بعد از دادخواست مطالبه مهریه شما صورت گرفته باشد میتوان به عنوان معامله صوری جهت فرار از دین دادخواست ابطال بیع رو تقدیم دادگاه کنید و همچنین به اون پیامک استدلال کنید البته اثبات در برخی از موارد سخت خواهد بود حتما با وکیل متخصص مشورت کنید.