چگونه در ضرب و جرح از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #75660318

با سلام خدمت وکلا لطفا یه راهنمایی بهم بکنین من خیلی نگرانم . من هفته پیش رفته بودم بازار روز که کنار یکی از این دکه های میوه فروشی ماشین رو میخواستم پارک کنم همین که پیجیذیم میوه فروش گفت رفتی روی پای من من دیدم حدود دو متری با من فاصله داره من ماشین رو پارک کردم و اومدم پایین عذرخواهی کنم که طرف عصبانی بود و بعد جند کلمه حرف زدن با مشت زد تو صورت من و من جلوی صورتمو گرفتم که دومی رو نزده وقتی می خواست دوباره نشت بزته نمیدونم پاش لیز خورد یا میوه زیر پاش بود افتاد رو زمین از پشت و دوباره بلند شد که منو بزنه ولی مردم گزفتنش . این قضیه گذشت و الان واسم از کلانتری زنگ زدن رفتم اونجا طرف رفته پزشک قانونی نامه گزفته که لگنش کبود شده ادرارش رنگی شده . تو کلانتری هم ادعا میکنه که من هلش دادم و بعدش بحش فحاشی کردم و حسابی کتکش زدم در صورتی که من اصلا دستم روش بلند نکردم . شاید ناخواسته دستم بهش خورده باشه و افتاده باشه. الان طرف با برکه پزشک قانونی و این شکایت چیکار میکنه و من تو کلانتری همه چی رو درستش رو گفتم لطفا راهنمایی کنید من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در خصوص موضوع فحاشی و درگیری موضوع را انکار کنید و زیربار این قضیه نرید و بگید که در حین کتک کاری خودش تعادلشو از دست داده اگر هم کسی شاهد قضیه بوده می توانید از شهادت انها به نفع خودتان استفاده کنید

سلام
ضمن ارائه شهادت شهود می‌توانید دفاع مناسبی در این خصوص از خود ارائه نمایید همینطور اینکه میتوانید لایحه ای مستدل و مستند تنظیم و مراتب را اظهارنمایید

سلام
شما منکر هرگونه درگیر باشید و اعلام دارید که اولا ایشان قصد حمله به شما داشتند که تعادلشان را از دست دادند دوما به شهادت شهود استناد کنید و اعلام دارید طبق شهادت شهود اصلا درگیری بوجود نیامده