اعسار زوج از پرداخت مهریه چه زمانی پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۳۹۵ #75647

سلام.اگرزوج برای استردادجهیزیه وکیل گرفته باشدایادادخواست ان برای اعسارمهریه پذیرفته میشود؟ ممنونم ازشما

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

دادگاه می تواند وکیل گرفتن زوج را بینه ای بر تمکن مالی زوج تلقی نماید، لیکن تصمیم گیری در این خصوص با دادگاه است

اعسار زوج از پرداخت مهریه زمانی پذیرفته میشود که زوج بتواند عدم تمکن مالی خود را با ادله و مدارک در دادگاه صالح به اثبات برساند .

داشتن وکیل دلیلی بر معسر نبودن نیست اگر فرد دارای گردش حساب بالایی باشد شما میتوانید عدم اعسار او را ثابت کنید

صرف داشتن وکیل، نمی‌تواند مستند رد ادعای اعسار موکل باشد زیرا ممکن است وکیل، تبرعا وکالت مدعی اعسار را پذیرفته باشد .

عنایت داشته باشید که در دادگاه این دادخواست برسی خواهد شد و در صورتی که بتواند اثبات کند توانایی مالی ندارد حکم به معسر بودن او صادر می شود

موید باشید