چه کاری باید در دفترخانه انجام بدهیم که طبق وکالت پدرمان بقیه ورثه اعتراضی نداشته باشند و بعد بتوانیم سند را انتقال بدیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۳۹ #75619642

باسلام
پدرم میخواهد به من و ۴ برادرم وکالت بلاعزل فروش ملکی را بدهند و اینکه چون مالیات باید بپردازیم ما نمیخواهیم سند ملک را تا زمان حیات پدرم انتقال بدهیم، چه کاری باید در دفترخانه انجام بدهیم که طبق وکالت پدرمان بقیه ورثه که الان هم اعتراضی در این خصوص ندارند پس از فوت ایشان هم اعتراضی نداشته باشند و بعد بتوانیم سند را انتقال بدیم؟
لطفا خواهش میکنم هر راهی هست اعم از وکالت صلح، تعهد و و و و بگین بشرطی که ما نیاز به اداره دارایی نداشته باشیم،
حتی بقیه ورثه هم الان میگن نیاز به هر تعهدی باشه میدیم که الان و بعد هم اعتراض نداریم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اول اینکه وکالت نامه با فوت موکل ( پدرتون ) باطل و فاقد اعتبار می شود بنابراین اگر قصد از اعطای وکالت از سوی پدرتون ، انتقال به نام شماست پس باید در زمان حیات ایشان این اقدام انجام شود و سند را به نام خودتان انتقال دهید در غیر اینصورت بعد از حیات ایشان دیگر با وکالتنامه امکان انتقال سند وجود ندارد
دوم اینکه پدرتون میتواند با صلحنامه ( صلح عمری ) ملک مذکور را به نام شما انتقال دهد
همان شرایط انتقال رسمی را دارد با این تفاوت که پس از فوت ایشان امکان نقل و انتقال ملک را خواهید داشت

وکالت با فوت یکی از طرفین باطل می شود لذا عقد صلح عمری تنظیم شود

درود
بهتر است هبه کنند و یا از طریق صلح عمری انتقال دهند.

سلام و درود
وکالت به محض فوت بلااثر خواهد شد
لذا قبل از فوت اقدامات لازم باید صورت گیرد که بهترین روش آن صلح عمری است
توجه شود در هر صورت اموری همچون مالیات باید پرداخت شود
موفق و موید باشید

با سلام
نظر به اینکه هرگونه نقل انتقالی اعم از صلح عمری یا بیع یا هبه سبب انتقال مالکیت و در نتیجه نیاز به اخذ مفاصا حساب های مزبور از جمله مالیات و شهرداری دارد و نیز صرفا با داشتن وکالت انتقالی صورت نمی گیرد و با فوت هریک از طرفین وکالت نیز بلا اثر می گردد لذا پیشنهاد می گردد جهت مستقر نمودن مالکیت حقوق دولتی را به صورت کامل ایفا نمایید .

در قالب بشرط عمری به شما انتقال بدن

درود بر شما، توصیه می‌شود در قالب صلح عمری از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید.