برادرم به دلیل دست خط جعلی مبنی بر بدهکار بودن در زندان است چکار می توان کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰۵ #75618832

برادری دارم که بی گناه شش ماه در زندان است و شرح آن به اینصورت بوده که دو سال پیش با کسی در مغازه ای شریک بوده و چون برادرم به او اعتماد داشت مهر مغازه را دستش گذاشته بود بعد از مدتی برادرم به شدت بیماری افسردگی گرفت و سره کار نمی رفت و مغازه را دست شریکش داده بود ان شریک از این فرصت استفاده کرده و نوشته ای جعلی با جعل دست خط برادرم و امضا و اثر انگشتش تهیه می کند دال بر اینکه از برادرم پول می خواهد برادرم هم یعنی تعهدکرده که به او بدهکار است و برادرم قبلا سفته هایی در کشوی مغازه داشته که متل شخص دیگری بوده و ثبتی بوده و پاس نموده شریکش آنها را برمیداردوبه نفع خوددرنوشته جعلی ذکر می کند و شکایت برادرم را می کند دادگاه سه باردنبال برادرم میفرست ولی برادرم بخاطر بیماری نمی رود بعداز چند وقت دادگاه او را محکوم و به زندان می اندازد پرونده از دادگاه حقوقی به اجرای احکام میرود حالا برادرم چگونه می تواند از چه طریقی می تواند ارائه حق و شکایت جعل نوشته و امضا و اثر انگشتش کند و تبرعه شود و حقش را از او بگیرد

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقتب خیر
اگر به صورت غیابی رای محکومیت برادرتون صادرشده است که درموعدهای مقرر قابل واخواهی و تجدیدنظر خواهی می باشد و درصورتی که غیابی نبوده و حکم بدی صادرشده است برادرتون میتواند اعتراض کند و برای جعلی که صورت گرفته درخواست کارشناس کند وازاین طریق پیگیری کنید .