شکایت دیه در صورت ضرب وشتم به چه شکل قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۱ #75605

سلام چند وقت پیش من با دوستم دعوا کردم که طی این دعوا دوستم اقدام به بلند کردن صندلی وبردن بالای سر خود و پرت کردن آن به سمت من و چند نفر دیگر کرد. یکی از افراد حاضر صندلی را گرفت و پایه صندلی به سر دوستم برخورد کرد و سرش شکست الان این اقا میخواد بره از ما شکایت کنه که من سرش رو شکستم من طی مکالمه ای که با ایشان داشتم وصداش رو ضبط کردم چندین بار قبول کرده که من سرش رو نشکستم ولی باز هم میخواد بره شکایت کنه . ایا صدای ضبط شده مدرک حساب میشه و صندلی که قصد پرت کردن ان را داشت سلاح سرد محسوب میشه ؟؟؟
ودر پیامک هایی که ایشان من وپدرم رو تهدید به انداختن زندان و گرفتن دیه کردن از نظر قانون تهدید محسوب میشود و قابل پیگیری هست؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت شکایت می توانید از خود دفاع کنید زیرا باید شخص مقابل دلیل قاطع داشته باشد همچنین ضبط صدا در اثبات دعوا می تواند موثر باشد

موید باشید