باید هزینه مالیات بده به مبلغ ۲۰الی۳۰میلیون واقعیت داره؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۸ #75596274

سلام خدمت شما خانمم ۳۰۰عدد سکه مهرشه ومیخواد ابرا بکنه ودفترخانه اسناد رسمی ها این کارو انجام نمیدن میگن دست ما نیست باید از کجا شروع کنم و چکار کنم رفتم دفتر قضاییم گفتن بایدبری دفتر خانه اسناد رسمی پدرش با مادرش ببری وخانمم هم نمیخواد پدر مادرش بفهمن وسنشم ۲۶سالشه
شنیدم که خانم بخواد مهریه ببخشه باید هزینه مالیات بده به مبلغ ۲۰الی۳۰میلیون واقعیت داره؟
حتی اگر ابرا بکنه باید مالیات بدیم؟

مشاوره حقوقی مالیات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر مالیات تعلق نمی گیرد.
دفتر اسناد رسمی با ۲ شاهد کفایت میکند. حضور پدر و مادر شرطی است که دفاتر اسناد رسمی برای دردسر نشدن اینده بیان میکنند.
می توانید از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به ابرا مهریه نمایید.

دفتر اسناد رسمی با ۲ شاهد کفایت میکنه.حضور پدر و مادر شرطیه که دفاتر اسناد رسیم برای دردسر نشدن اینده بیان میکنن.نیازی هم به پرداخت مالیات نیست.

باسلام.خیر مالیات تعلق نمی گیرد.
می توانید از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به ابرا مهریه نمایید و در صورت عدم ثبت ابرا توسط دفاتر اسناد تخلف محسوب می شود

با سلام اولا شما می توانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و دو نفر شاهد با خود به همراه داشته باشید دوما مهریه حق زنتان می باشد و نباید با زور و اجبار ایشان حاضر به ابرا شود سوما* به استناد ماده ۹۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت نیم عشر در ابرا وصول نمیشود و مالیاتی نسبت به آن وجود ندارد

باسلام اولا اخذ مالیات بلا وجه میباشد وبرای ابرا مالیات نمیگیرند

دوما اذن پدر فقط برای ازدواج دوشیزه میباشد و به اذن پدر نیازی نیست

سوما باهمسرتان به دفترخانه دیگری بروید

باسلام
اصولا دفتر اسناد رسمی حضور پدر زوجه را جهت ابرا لازم میدانند

با شلام به دفترخانه دیگری مراجعت نمایید الزاما حضور والدین ضرورتی ندارد در خصوص مالیات هم خیر صحیح نمی باشد