نحوه دریافت حکم قطعی برای ارسال به بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۱ #75586389

سلام، من مدیر مجتمع هستم و در حادثه سقوط در آسانسور محکوم به پرداخت دیه شدم. ۲۰ روز از قرار نهایی گذشت رفتم شعبه گفتن فردا میفرستیم اجرای احکام و براتون پیامک میاد، اما الان یه هفته هم از اون ۲۰ روز گذشته و پیامکی نیومده برام. بیمه هم گفته به محض قطعی شدن حکم بیار اینجا. میخوام بدونم این حکم قطعی که برا بیمه لازمه و همکاراتون فرمودن گواهی قطعیت بگیرم، باید پرونده بره اجرای احکام و از اونجا بگیرم؟ میترسم دیر بشه و بیمه گیر بده که چرا بعد ۲۰ روز که قطعی شد نیاوردی

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام می توانید به همان شعبه ی صادر کننده ی رای مراجعه و از آنجا تقاضای صدور قطعیت دادنامه را بکنید در غیر اینصورت می توانید چنانچه پرونده در اجرای احکام ثبت شده باشد به آنجا مراجعه و تقاضای صدور قطعیت دادنامه را بنمایید موفق و پیروز باشید

باسلام و درود نامه قطعیت را از اجرای احکام دریافت نموده و به بیمه ارائه نمایید.

از اجرای احکام نامه قطعیت بگیرید و به بیمه ارائه دهید

شما قبل از صدور حکم در بیمه تشکیل پرونده بدهید بعد از صدور حکم و قطعیت آن با اخذ مدارک از شعبه به بیمه مراجعه فرمائید.

سلام
شما باید نامه قطعیت از اجرای احکام دریافت و به بیمه ارائه دهید