میتونم با این مدارک عسر و حرج اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۶ #75580598

سلام وقت بخیر
من حدود هشت ماهی به خاطر کتک همسرم از ایشون شاکی شدم ولی نتونستم ثابت کنم چون شاهدی نبود فقط توهین با پیام اثبات کردم و از قبل هم یه شکایت دارم که رضایت دادم و یه تعهد بدون ضمانت اجرایی
۲:ایا میتونم دادخواست نفقه و مهریه رو با هم ارایه داد یا به صورت جدا با این اوصاف .
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست نفقه و مهریه را میتوانید طی یک دادخواست بدهید ولی بهتر است با دو دادخواست مجزا مطالبه نفقه و مهریه کنید

طرح دعوی جداگانه نسبت به مهریه و نفقه انجام دهید

با سلام.
جداگانه دادخواست مهریه و نفقه دهید.

با سلام
برای مطالبه مهریه و نفقه شما میتوانید در هر حال اقدام نمایید
اما صرفا با چند پیام نمیتوانید تقاضای حکم طلاق نمایید

سلام
شما میتوانید دادخواست مهریه را جداگانه مطرح نموده و شکایت ترک انفاق نمایید که با اثبات این امر در دادگاه عسرو حرج شما ثابت و بر این مبنا تقاضای طلاق نمایید !

خیر برای اثبات عسر و حرج کافی نیست

با سلام
۱.شما میتوانید دادخواست مهریه را به صورت جداگانه مطرح کنید
۲.شما میتوانید دادخواست نفقه معوقه را به صورت جداگانه مطرح کنید
۳.با توجه به اثبات توهین،و رضایت در پرونده قبلی و تعهد زوج.
میتوانید دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج مطرح کنید .ممکن است دادگاه دلایل فوق را مبنی بر عسر و حرج بداند .اما این موضوع صد در صد نیست.