حساب بانکی توسط پلیس فتا مسدود شده است آیا امکان دارد بقیه حساب های بانکیم هم مسدود شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۳ #75565118

با سلام دیروز من متوجه شدم حساب بانکی که برای یارانه داشتم کار نمیکنه به بانک مراجعه کردم و گفتن از طرف پلیس فتا لرستان حسابم مسدود شده در تاریخ ۱۳۹۸/۳/۲۷ در صورتیکه ما ساکن البرز هستیم و اصلا ربطی به لرستان نداریم.
نکته مهم اینه من حدودا ۷ تا ۸ ماه قبل از این کارت برای خرید اینترنتی استفاده میکردم ولی حدود ۵ ماه قبل وقتی کارتم سوخت و عوض کردم دیگه رمز دومم دیگه کار نمیکرد(اینو مطمئنم چون با رمز دوم اقدام به خرید اینترنتی کردم ولی هربار مینوشت اطلاعات صحیح نیست)،حالا میخوام بدانم ممکن است اشتباهی رخ داده باشد؟اگر اقدامی نکنم ممکنه بعدا به دردسر بیافتم؟آیا پلیس فتا بقیه حساب های من هم مسدود میکند یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ثنا را چک کنید ببینید برای شما ابلاغیه یا احضاریه ای نیامده است در غیر این صورت به دادسرا یا دادگاه مربوطه مراجعه نمایید

پلیس فتا بدون دستور مقام قضایی نمی تواند حساب راتوقیف کند ‌. باید به دادسرا یادادگاه مربوطه مراجعه کنید .