برای تحویل همدستان قاتل چه کاری لازمه بکنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۶ #75563185

سلام برادرم به قتل رسیده قاتل خودش را معرفی کرده .ما میدانیم که همدست دارد ولی اقرار کرده که تنها بوده .امروز رفتیم اگاهی گفتیم این قاتل تنها نبوده با کنترل تلفنش مشخص میشه با چه کسایی در ارتباط بوده اگاهی گفت که فعلا اقرار نکرده گفته که تنهام الان ما باید چکار کنیم.تا همدستاش معرفی بشن و اگاهی پیگیر همدستای قاتل بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست جزئیات پرونده دقیقتر بررسی شود

درود: پروند قتل مستلزم داشتن وکیل می باشد و به دیوان عالی کشور ارجاء خواهد شد، شکوائیه تهیه کنید ومستندات خود را بیان نمائید.

بادرودوسلام باوکیل دادگستری مشاوره نمایید.

سلام
شما باید ادله کافی درا ین خصوص داشته باشید
ضمنا اگر همدستی معرفی شود روال کار متهم ساده تر خواهد بود زیرا در این صورت با توجه به تعدد قاتلین ارای قصاص منوط به پرداخت مابه التفاوت خواهد بود...

باسلام
دفاعیات و مدارک و مستندات خود را به شعبه بازپرسی ارسال نمایید.

با درود به لحاظ تخصصی بودن موضوع حتما با یک وکیل مشورت نمایید

سلام باید متهم اقرار نماید یا شهود داشته باشید یا فیلم دوربین و از طریق پلیس اطلاعات امنیت عمومی آنتن دهی شماره های مضنون کمک مینماید و میتوانید قسامه را انجام دهید