توانایی پرداخت دیه ندارم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳,۹۲۴ #75562354

سلام وقت بخیر
بنده در یک درگیری محکوم به پرداخت دو درصد دیه شدم توانایی پرداخت دیه را ندارم چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعسار بدهید تا پس از پذیرش اعسار به اقساط بپردازید

سلام دوست گرامی
بایستی دادخواست اعسار بدهید

سلام
اقدام به ثبت دادخواست اعسار از پرداخت نمایید و دو نفر شاهد نیز معرفی کنید

دادخواست اعسار و تقسیط مبلغ دیه را بدهید.

چنانچه اجرای احکام اموالی از شما شناسایی و توقیف نکند شما میتوانید درخواست اعسار و تقسیط نمایید

مطابق ماده ۱۰۱ آیین نامه نحوه اجرای احکام حدود .... مصوب ۱۳۹۸ می توانید تقاضای اعسار و تقسیط نموده پرونده به دادگاه ارسال و پس از پذیرش اعسار و تقسیط دیه واحد اجرای احکام کیفری اقدام می نماید . توجه داشته باشید که بهای زمان پرداخت ملاک قرار می گیرد .

دادخواست اعسار دهید . اماپذیرش آن منوط به موافقت دادگاه است