آیا مجدد می توان درخواست ماده۴۷۷ داد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۲ #75560503

باسلام،درخصوص ابطال مزایده و سند پس از صدور رای قرار عدم استماع درخواست ماده ۴۷۷ دادم وگفتن رد شده ، آیا مجدد می توان درخواست ماده۴۷۷ داد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر موضوعات متفاوت باشد بلی

با سلام
باید دلایل جدید ارائه بدید در غیر اینصورت درخواست شما رد میشود

با درود با سبب جدید بله، با دلایل قبلی خیر

بادرود/ درخواست میتونید بدید ولی اگر دلیل جدید وجود نداشته باشه دوباره همان اتفاق میفته

می بایست دلایل جدید ارائه دهید

با سلام
در صورت داشتن ادله جدید می توانید مجددا اقدام نمایید.

با احترام با توجه به قرار صادر شده میتوانید مجددا درخواست اعمال ماده ۴۷۷ کنید