آیا امکان دادخواست مجدد اعسار دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۱ #75552270

با سلام
همسره بنده از من شکایت مهریه کردند. بنده هم به دلیل عدم توان در پرداخت یکجای مهریه دادخواست اعسار دادم که متاسفانه در دادگاه بدوی دادخواست بنده رد شد و متاسفانه در دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی تایید شد.
بنده از دار دنیا تنها یه خانه به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان دارم و در حال حاضر در آنجا ساکن میباشم و مهریه همسرم ۲۰۰ عدد سکه است که مبلغی معادل ۸۰۰ میلیون تومان میشود. بدون در نظر گرفتن اینکه قاضی بدوی و تجدید نظر رو چه حساب فکر کردن که بنده میتونم مهریه را یکجا پرداخت کنم، آیا امکان دادخواست مجدد اعسار دارم ؟
اگه بله، باز هم همان قاضی اول پرونده را رسیدگی میکند ؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به مطالبی که بیان نمودید علی الاصوال میبایست اعسار شما مورد پذیرش قرار میگرفت .مگر اینکه به ادله ی کافی و یا شهادت شهود استناد نکرده باشید.
بله، شما میتوانید مجددا نسبت به درخواست اعسار اقدام نمایید اما مناسب تر است که در این مرتبه لایحه ای مستند و مستدل در این خصوص ارائه نمایید تا مراتب را با بیان ادله ی کافی به اثبات برسانید . در غیر اینصورت امکان اینکه مجددا محکوم شوید وجود دارد.

با سلام
بسیار عجیب است که اعسار شما رو قبول نکرده اند شهود و استشهادیه برده بودید کارها قانونی بود یا نه ؟
دلیل رد دعوی اعسار چی بود؟