آیا میشود قبل از جواب انحصار وراثت تقاضای خلع ید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۷ #75545854

درخواست انحصار وراثت داده شده اما هنوز به پایان نرسیده ساختمانی وجود داشته از مرحوم که توسط همسرشون بدون رضایت بقیه ورثه مورد استفادع قرار گرفته که سه دنگ به نامشون هست و سه دنگ دیگه به ورثه باید برسه آیا میشه تا قبل از انحصار وراثت برای خلع ید اقدام یا برای پلمپ ساختمان تا زمان مشخص شدن قضایا اقدام کرد با تشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نمی شود تا قبل از انحصار وراثت برای خلع ید اقدام کنید
گواهی انحصار وراثت مجوز کسب ارثیه است بدون این گواهی ارث بین وراث تقسیم نخواهد شد.

سلام قطعا گواهی انحصار وراثت در ثبت دعوای خلع ید ضروری است ابتدا نسبت ب گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دعوای خلع ید مطرح نمایید

دادخواست خلع ید پس از اخذ گواهی انحصار وراثت امکانپذیر خواهد بود

سلام میتونید برای تحریر و مهر و موم ترکه اقدام کنید اما برای خلع ید باید جواب انحصار وراثت باشد وگرنه دادخواست ناقص هست.