در صورت پرداخت بدهی خود بابت کلاهبرداری سوء پیشینه ای در نظر گرفته می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۴ #75545345

با سلام و خسته نباشید
بنده سه ماه پیش یک مورد اتهام انتسابی در زمینه کلاهبرداری داشتم به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان و در بازپرسی به قید کفالت اومدم بیرون دو روز پیش تماس گرفتن از بازپرسی گفتن مبلغ رو به حساب دادگستری واریز کنید تا ما به آن شخص برگشت بزنیم حالا اگه من پول رو به حساب دادگستری واریز کنم سو پیشینه ثبت میشود؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

سلام خیر سوء پیشینه نمی شود و با گذشت شاکی و در صورتی که هنوز جرم ثابت نشده ، قرار منع نعقیب صادر می شود .

با سلام لله جون جرم کلاهبرداری دارای جنبه عمومی است گذشت شاکی آن را بی اثر به طور کامل نمی کند