خرید ملک مسکونی و پروسه ی آن برای جلوگیری از کلاهبرداری چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۴ #75529730

سلام وقت بخیر ، میخوام یک واحد مسکونی خریداری کنم چون مبلغش بالاست و متاسفانه در شهرهای بزرگی مثه مشهد و تهران جهت خرید ملک شاید گاهی کلاهبرداری صورت بگیرد و یک ملک به چندین نفر فروخته شود و ... میخواستم فرآیند صحیح خرید ملک مسکونی را در بنگاه ها بطور مختصر و شفاف بدانم. برگه مورد معامله ی (قولنامه مبایعه نامه ها ) املاکی ها همه مثه هم هستند و دارای هولوگرام معتبر اند؟ دوم اینکه سند تک برگی یعنی شش دانگ بطور اجمالی سند چی تقلب نمیشه کرد؟ سوم اینکه آیا مبلغ های میلیاردی باید نصفشو اول پرداخت کنیم طی یک فقره چک بروز و معتبر از طرف خریدار به فروشنده و بقیه مبلغ ببقیشو بعد زدن سند در دفاتر ثبت اسناد رسمی پرداخت کنیم؟روال خرید ملک مسکونی در مشهد چگونه میباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اصلح می باشد برای خرید املاک سنددار اقدام نمایید.

سلام بهتر است هنگام خرید از یک وکیل متخصص کمک ومعامله بصورت صحیح و قانونی نوشته تا عواقب بدی بدنبال نباشد موفق باشید

با درود..
در اینخصوص پیشنهاد می گردد که با یک مشاور ملکی در اینخصوص حسب مورد مشاوره نموده و تمامی جوانب موضوع در خصوص خرید ملکی در خصوص روئت و بررسی مدارک ملک در نظر داشـته و اسناد مالکیت رسمی ملک مذکور را از طریق اداره ثبت دارایی و سایر مراجع از جمله شهرداری و ادارات دیگر مبنی بر عدم وجود فساد ملکی احتمالی استعلام نمایید.

سلام اولا به املاکی های معتبر خوشنام مراجعه کنید . دوم اسناد مورد معامله را از املاکی بخواهید تایید کند . سوم سوابق ملک را از نظر پرداخت مالیات ودر رهن نبودن جویا شوید و قص علی هذا برای راهنمایی بیشتر با احدی از وکلای حاضر رزرو مشاوره فرمایید

برای اطمینان خودتان از اداره ثبت استعلامات لازم را نسبت به ملک مورد نظر بگیرید تا خرید ایمنی داشته باشید

در کل خرید املاک قولنامه ای پیشنهاد نمی شود لذا بهتر است برای خرید املاک دارای سند اقدام کنید

به قسمت قراردادها مرجعه کنید تا راهنمایی شوید