می توان حضانت فرزند را پس گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۵ #75514528

آیا درصورت دادن حضانت فرزند حتی با شرط ازدواج مجدد و آن خانم ازدواج مجدد کرده باشد ودر آن خانه مشکل و دعوا باشد می توان حضانت فرزند را پس گرفت؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام کنید و باید عدم صلاحیت مادر و شرایط نامناسب محیط رو هم اثبات کنید.

سلام، باید عدم صلاحیت مادر برای حضانت را نزد دادگاه اثبات نمایید دوست عزیز.

اگر کودک از نظر جسمی یا عاطفی و روحی یا... در خطر باشه با اثبات این مسئله امکان پذیر خواهد بود

درصورت اثبات عدم صلاحیت یا وجود ضرر ازنظر اخلاقی وتربیتی میتوان پس گرفت

باسلام بله میتوان پس گرفت اما تحت شرایطی که نیاز به اثبات داره

در صورت اثبات عدم صلاحیت و عدم مصلحت فرزندان ممکن خواهد بود.

سلام برای حضانت فرزند مهم مصلحت فرزند است با داشتن دلایل کافی میتونید سلب حضانت کنید شما باید باداشتن دلایل کافی دادخواست سلب حضانت علیه مادر بدهید در صورتی که مشخص شود مصلحت کودک در خطر هست از مادر سلب حضانت می‌شود