اجازه ی خروج از خانه ضروری است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۶ #75512682

با سلام
من پدرم با زنی رابطه داشته و الان وضع خانه خیلی خرابه
ولی مادرم موفق به اثبات برای دادگاه نشده و متاسفانه پدرم هنوز در خانه با ما است
یک برادر دارم که ۱۵ سالش نشده هنوز، ۲ ماه مونده، میخواستم ببینم برای بیرون رفتن نیاز به اجازه ی پدر دارد؟
مثلا برای عید دیدنی خواستیم برویم خانه ی مادربزرگ مادریم، ولی پدرم گفت نمیزارم بردارم بره، میخواستم ببینم چنین حقی دارد؟ یا اجازه ی مادر هم کافی است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
خیر همچین حقی را ندارد و می توانید با اجازه مادر انجام دهید

با سلام خیر در این خصوص نیاز به اذن پدر نمیباشد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
در این خصوص نیازی با اجاز پدر نمی باشد اما بهتر است برای احترام به جایگاه پدر حدالمقدور رعایت شود.

با سلام و احترام
نیازی به اذن پدر نیست

درود
خیر نیاز به اذن خروج ندارد.

نیازی به اذن کسی نیست بهتره شرایط خونه رو کمک کنید بهتر بشه

بنام خدا،نیازی به کسب اجازه از پدر نیست اما بهتر است با یکدیگر مهربانتر باشیم.