فسخ قرارداد به علت ندادن وام آیا ممکن خواهد بود؟چگونه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #75510718

سلام
اگر یک خونه داشته باشیم که سال۸۶ فروش بره با وامی که روش هست ولی کسی که خریده نتونه وام هارو بده و هنوز هم به اسم ما باشه خونه و سند نخورده باشه، میتونیم فسخ کنیم؟ اگر فسخ بشه به قیمت الان باید پس بدیم به اونی که خریده یا قیمت سال۸۶؟ ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فرو ش انجام شده و حق فسخ وجود ندارد نهایتا بانک خودش به مزایده می گذارد و می توانید در مزایده شرکت کنید

بستگی به شرایط قرارداد دارد اگر شرط شده باشد بله امکانپذیر است

سلام قرارداد شما لازم است مگر این که در قرارداد حق فسخ تعیین شده باشد و فوریت آن هم از بین نرفته باشد .