درصورت ارایه مدارک فوق به اداره کار و تایید نکردن مدارک، میتوانم از طریق سفته و قرارداد سفید کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #75505856

سلام خسته نباشید
من صاحب یک جایگاه سوخت هستم یک کارگر به مدت سه سال برای من کار کرده و بیمه اش را کامل پرداخت کرده ام و حقوقش هم توافقی بوده و تمام این مدت سرماه پرداخت شده بود و به علت مشکلی ایشان به اداره کار مراجعه کرده است و شکایت کرده من از ایسان سفته سفید امضا با ضمانت یک نفر دیگر که پشت انرا امضا کرده است دارم و هیچ گونه مطلبی در مورد حسن و ضمانت کار در سفته قید نشده و رسیدی هم من به ان جهت سفته ندادم و قرارداد سفید امضا با اثر انگشت از ایشان دارم و رسید های پرداخت هر ماه و چند ماه اخرین به صورت فیش بانکی حقوق و عیدی ایشان را پرداخت کرده ام و از ایشان در دفتر اسناد رسمی تسویه حساب کامل گرفته ام

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام و احترام
وجود سند تجاری سفته در دست شما دلالتیست بر بدهی شخص کارگر که قطعا صادرکننده آن را تامین کند. اما در این میان مهم اثبات این است که این سفته بابت بدهی نامبرده می باشد. رویه در مراجع اداره کار چنین است که این اسناد را ضمانتی تلقی می کنند و طبیعتا باید به مراجع قضایی مراجعه نمایید. و در خصوص رسید محضری نیز به استحضار می رساند: مراجع اداره کار این اسناد را به صورت مطلق نمی پذیرند چون با مواردی که اجبار کارفرما در بین بوده است بسیار مواجه شده اند.
دوست عزیز اگر حقوق ایشان را قانونا پرداخت نموده اید دیگر نگران نباشید چون با اسناد می توانید مدعای ایشان را رد کنید و نیازی به مخاصمه و گرو کشی نیست.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام