چه کنم که اگر مادر به رحمت بخدا برود این خونه رو بتونم به نام خودم بزنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۹ #75505521

سلام
خانه ای با سند تک برگ بنام مادرم می باشد با توجه به بدهی ایشان از قدیم به بنده که پسرش هستم هر دو موافقیم این خونه به من برسد
نکته ۱: در حال حاضر بنده وکالت بلاعزل و کاری از ایشان دارم
نکته۲: بدلایلی نمیخواهیم این خونه فعلا بنام من باشد
نکته۳: در حال حاضر یک خواهر و دو برادر و پدرم، ورثه مادرم هستن

سوال ۲: در صورتی که من از مادرم زودتر از دنیا بروم ، چیکار میشه کرد که این خونه به بچه های من (دو تا بچه ۵ سال و پایین تر) یا همسر من برسد؟
میخواهم سند تک برگ بنام مادرم بماند، ولی برای تنظیم سند غیر رسمی مشکلی نیست،
ممنون و خسته نباشید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با تنظیم صلح نامه و شهادت شهود

با انجام صلحنامه یا قرارداد عادی در با کد رهیگیری در دفتر املاک انتقال انجام دهید

باسلام
از طریق دفاتر اسناد رسمی صلح نامه عمری تنظیم نمایید بدین صورت که مادر شما تا زنده اند خانه اذآن ایشان و بعد از فوت ایشان به شما انتقال یابد.

می توانید صلح نامه ای عادی تنظیم و به امضای طرفین و شهود برسانید.