نحوه اجاره کردن سند برای زندانی چطور انجام میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۰۸ #75447330

سلام اینجانب یکی از اقوامم در زندان به سر میبرد و به خاطر شرایط کرونا و تا صدور حکم.به قید وثیقه ۸۰۰ میلیون تومان سند خواستن چه طور میتونم سند تهیه کنم یه سند ۳۰۰ میلیونی خودمون داریم واسه ۵۰۰ میلیون سند چه طور اقدام کنم و توضیح آخر این که جرمش مواد گرفتن ازش

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنین موردی درقانون پیش بینی نشده.

سلام
میتوانید از دوستان یا اشنایان طی یک توافق نامه طرفین براساس ماده ۱۰ قانون مدنی وثیقه ای دریافت نمایید.

درود
تهیه وثیقه راه قانونی ندارد که عرض شود خدمت شما.

به سایت دیوار مراجعه نمایید البته راهکار قانونی نیست

با سلام و احترام

اینکار قانونی نیست چون سند برای وثیقه باید با رضایت وثیقه گذار باشد و از باب اعمال اقتصادی قابلیت طرح ندارد.

با درود توصیه نمی‌شود لیکن باید تعهد نامه متقنی تنظیم کنید

با احترام چنین موردی در قانون پیش بینی نشده است میتوانید توافق کنید