احضاریه ای برایم ارسال شده ولی نمی دانم بابت چی بوده و از کجا می باشد از چه طریقی باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۵ #75435841

متن احضاریه فقط نوشته رسیدگی من واقعا نمیدانم به چی و کجا من را متهم کردن و چطوری از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قطعا در متن احضاریه دادسرا یا دادگاه کیفری ، موضوع اتهام و نام شاکی و علت حضور و زمان آن و شعبه رسیدگی کننده ذکر می شود .

با سلام
شما برای اطلاع از علت حضور و نام شاکی باید به مرجع صادر کننده احضاریه مراجعه نمایید، تا از اتهام انتسابی مطلع شوید.

با سلام شما می توانید در سامانه سنا در محل دادگستری ثبت نام نموده و چنانچه هرگونه ابلاغی داشته باشید به صورت الکترونیکی برای حساب شما ارسال می گردد و از طریق پیام در موبایل از آن باطل می گردید